HTML

Germánuszvaránusz

A német is ember - csak másképpen. A német élet is élet.

Utolsó kommentek

A kis Fasi szépen cseperedett

2009.01.11. 12:43 kefir

A fasizmus kicsiben és *otthon* kezdődik.

...

Képzelj egy apró párbeszédpanelt, amely webezés közben véletlen felugrik. A neked szegezett mondat így hangzik: "Ha szeretnéd, hogy mindenki, aki nem szimpatikus, máról holnapra eltűnjön az életedből, kattints az OK gombra! Ha mégis ragaszkodnál hozzájuk, nyomj csak bátran egy Ragaszkodok-ot!"

...

Nagy a kísértés: villámgyorsan átfutnak lelki szemeink előtt a kiállhatatlan szomszédok, munkatársak, rokonok arcképei... Óvatos körülnézés: a hátam mögül nem figyel senki, a jelszavamat nem kérik, tehát MEHET!..

...

Talán értelmetlen is azt boncolgatni, hogy mi van azokkal, akik simán okézgatnak. A Ragaszkodok csapata viszont izgi téma - engem mégis leginkább az a részhalmaz hoz lázba, akik ugyan egy kattintásnyira voltak már csak életük felvirágoztatásától, de ki tudja miért, ezt kérdezték maguktól: mit jelent az, hogy "eltűnjön"?

No, de tényleg: mit jelent az, hogy "eltűnjön"?!..

Szólj hozzá!

Címkék: fasiszta otthon varánusz eltűnik kattint germanusz varanusz germánusz

A bejegyzés trackback címe:

https://germanuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr52870673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása