HTML

Germánuszvaránusz

A német is ember - csak másképpen. A német élet is élet.

Utolsó kommentek

"Morzsás a testem, Abonettet ettem"

2009.01.16. 07:19 kefir

Lófac! - mondhatnánk - Abonettet enni demográfia méretekben kell!..

...

Ezer köszönet ill. fílendank Tereskovának a remek sorért; táplálkozástudományi síkon viszont tényleg csodákat mível, ha az ember ilyen gabonahulladékokat tuszkol magába - feltéve persze, hogy azt visszaeső jelleggel és kíméletet nem ismerve teszi.
Két erkölcstelen lakoma közt aztán beiktat egy tízkilóméteres kocogást vagy ekvivalens félnapos bringátúrát, s lám, máris eltüzelve hever a sok felhalmozódott kalorí.

...

Mintha csak az eddigi két bekezdésen nőttek volna föl ezek a német nők itten, nem is tesznek egyebet, mint adják a tudatost, mikor a vájúhoz szólítja őket a vágy: az eredmény meg vicces is, meg nem is.

Található például dögivel olyan polgárnő, akik hátulról tekintve még aggkorukban is egy-egy nyúlánk tinit idéznek. Ha végül mégis megfordulnak, megfordul a világ is - velünk: olyan Abonettet ugyanis, ami a ráncokban úszó, lottyadt boszorkánypofát update-eli, ajróért sem kapni.

Akkor mire ez a nagy igyekezés?!..

...

A cél maga az út, amely oda vezet: a hit, hogy még magányosan soká húzod, miután végképp elhagyott teljes családod a kiállhatatlan egótripekért cserébe'; a vágy, hogy ha mégis egy méltatlan férfi karjába vetnéd magad, a szenvedélyes viszontcsók helyett jólesően figyelgethesd majd a tükörben magad, vagy simán csak a károsanyag-bebocsátástól való örökös para, testünk poshadása elleni küzdelem meg az ilyenek.

Ezért tolnak tehát ezek a megveszekedett kollégainőim répás-káposztás aszkézistálakat emberi táplálék helyett? Ezért gyömöszölnek szőnyegpadló-árumintákra emlékeztető kistenyérnyi uzsonnákat vértelen ajkaik közé?.. S ezért néznek talán rám is olyan hülyén, amikor meglátnak - mint valamely bennszülött ovisünnepségre csöppent komodói sárkányt -  röfögő rántotthúsos szenyámmal és fullcukros kólámmal, teli pofára zabálni?!..

...

Nem, nem, az ember mindezt magáért teszi. - hallottam a minap. Ez, mondjuk, saját farkával játszó kígyóság, - gondolom - többre nem érdemes. De tényleg.

Hová lesz így a világ, ha minden így halad tovább? Hová lesznek eztán az olyan jóságok, mint egy normálisan fejlett fenék?!..

Szólj hozzá!

Címkék: német diéta lakoma sárkány fenék varánusz kocogás abonett germanusz varanusz germánusz

A bejegyzés trackback címe:

https://germanuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr46881132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása